English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Energetics

MÀXIMA COMPETÈNCIA EN FITNESS

La millor manera d'aconseguir una bona forma física és fent una gran varietat d'exercicis de fitness, cardio i resistència, estiraments. Existeixen al mercat diferents tipus de màquines per practicar fitness com per exemple: bicicletes estàtiques, plataformes vibratòries, peses, Steppers, pilotes de gimnàstica ....

Una marca que t'ofereix la qualitat que necessites per al teu entrenament, la teva bona forma física i benestar, alhora que una excel·lent relació qualitat-preu: ENERGETICS.

Nick Beyeler Nick Beyeler - doble campió del món de gimnàstica confia en ENERGETICS

El doble campió del món de Gimnàstica Acrobàtica, múltiple campió nacional, acròbata, lluitador d'arts marcials està de gira per tot el món amb actuacions realment impressionants.Else LautalaElse Lautala - Triple campiona del món de Fitness s'entrena amb ENERGETICS.

Triple campiona del món de Fitness, Else és una persona extravertida i plena d'energia. Dirigeix ​​la seva pròpia empresa anomenada "Passion for Sport" i dóna suport a molts esportistes de fitness. Les seves coreografies es poden veure en diferents àmbits del fitness, clubs d'aeròbic i espectacles de dansa aeròbica.