English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Firefly

UNA MARCA JOVE I ACTUAL

FIREFLY és una marca dedicada als joves, aficionats als esports de lliscament i seguidors de noves tendències. Durant més de 10 anys, la marca ha ofert moda platja, surfera o de snow a tots els aficionats als esports de platja i de neu ia la llibertat. Tèxtil de disseny exclusiu com ara roba de surf de neu, banyadors, roba de platja, calçat des sabatilles de skate fins sabatilles d'esport i xancletes ... per estar sempre al dia.

Els nostres productes, disponibles a totes les botigues INTERSPORT de tot el món, han estat dissenyats amb la millor relació qualitat-preu per un equip creatiu de dissenyadors i responsables de producte. Els apassiona llançar les millors col·leccions d'hivern i estiu en línia amb les últimes tendències del mercat. El seu objectiu: oferir-te els productes que et fan sentir còmode per practicar skate, surf, surf de neu o bé simplement per al dia-dia.

Amb FIREFLY estàs preparat per trobar la teva pròpia zona de joc i divertir-te, el que sigui per ser autèntic, ser tu mateix!

Més informació a www.firefly.eu