English French German Italian Portuguese Russian Spanish

McKinley

25 anys d'Experiència en Outdoor

L'equipació outdoor McKinley ofereix la màxima garantia per a la pràctica d'esports outdoor. El nom de la marca ve de la Muntanya Mc Kinley, el pic més alt dels Estats Units amb 6.236m. Tot i no ser un dels més alts del món, el desnivell que cal superar (uns 4.000 metres), al costat de les baixes temperatures, fan del Mckinley un dels pics més complicats d'ascendir.
Per la llibertat i el poder del seu entorn, per la bellesa salvatge de la seva naturalesa intacta, però també per les condicions climàtiques adverses de les que els alpinistes han de protegir-se, aquesta muntanya representa l'ànima i el cor de la marca McKinley.
Un símbol de la nostra connexió arrelada amb la natura, i un compromís per oferir productes de qualitat excepcional. Productes que incorporen no només 25 anys d'experiència en outdoor, sinó també una gran dosi de passió.

Com un dels majors proveïdors europeus d'equips outdoor d'alta qualitat, no ens dormim en els llorers, sinó que estem utilitzant aquests 25 anys d'experiència i el nostre estret contacte amb els aficionats a esports d'outdoor a tot el món per tal de millorar i de continuar oferint el millor producte.

Els productes McKinley ofereixen una excel · lent relació qualitat-preu que els converteix en la millor opció de compra, des jaquetes funcionals, sacs tèrmics i de gran protecció, tendes de campanya, botes, bastons ...

Amb McKinley estàs perfectament equipat. Fins i tot amb més de 25 anys d'experiència en outdoor, seguim provant nosaltres mateixos els nostres productes. McKinley - Next door to nature.

Més informació a www.mckinley.eu